Veselé odpoledne v Americkém parku

logo

V sobotu 3.  října uspořádal spolek Proud Holešov  v Americkém parku v odpoledních hodinách zábavné odpoledne pro děti a rodiče, na kterém se prezentovaly zájmové skupiny fungující v blízkém bývalém  pionýrském domě.

SVČ TYMY četným návštěvníkům parku  předvedlo ukázky břišních tanců, klasické tance v provedení malých tanečníků, vystoupení taneční skupiny Sundance. Okouzlil nás kouzelník Radek a publikum roztancovaly africké bubny skupiny Rytmus pro život. V dílničkách si děti vyráběly dráčky, bramborové panáčky a další výrobky s podzimní tématikou, se Skauty hrály lakros a jiné pohybové hry.

Zástupci Červeného kříže kromě zdravotního dozoru zájemcům předváděli ukázky první pomoci a velký zájem byl také o malování na obličej. V parku tak brzy běhalo plno zvířátek či fantazijních obličejíčků. Rodiče  mohli potěšit oko výstavou květinových vazeb slečny Kašpaříkové, nebo zajít do příjemného  prostředí výtvarného atelieru paní Palečkové.

Je překvapivé, kolik aktivit v současné době v prostorách bývalého pionýrského domu lze využívat, ať se jedná o tanec, výtvarné práce, taiči,  pompony, balet, stolní tenis, afrotance, pilates, volnočasový klub pro mládež a další možnosti, které SVČ TYMY nabízí. Pozadu v aktivitách nezůstávají ani Skauti, Červený kříž, či  oddíl stolního tenisu.

Jsme rádi, že  naše čtyřletá obnova Amerického parku přináší velký užitek veřejnosti.  Park se pomalu ale jistě stává místem, kde se setkávají generace a nabízí tak každému možnost relaxace i sportu.

Děkujeme všem přítomným na této sobotní akci za příjemnou atmosféru.

 

DiscussionLeave a comment Category Americký park, Město Holešov a okolí, PRO 2012

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>